Sukuseura Pöyhönen Ry.

Tervetuloa Sukuseura Pöyhönen Ry:n kotisivuille! (Päivitys 16.9.2021 markkuhelke)

Sivuilla voit tutustua Pöyhösten sukuun ja sukuseuran toimintaan, sekä jakaa omia

muistoja ja tietoja asiaan liittyen. Löydät meidät myös Facebookista:
Sukuseura Pöyhönen ry

Sukuseura Pöyhönen ry:n kuulumisia

Hei hyvä omaa sukua oleva Pöyhönen tai Pöyhösten suukuun liittynyt!

Olemme eläneet nyt koronan takia jo lähes pari vuotta tilanteessa, jossa emme ole voineet turvallisuussyistä tavata toisiamme ja vaihtaa kuulumiasia. Yleensä joka toinen vuosi järjestettäviä sukujuhlia olemme joutuneet siirtämään ensin vuodella ja tämän jälkeen vielä toisella vuodella. Tilanne ei vieläkään ole ohi koronan takia, mutta se on helpottumassa kattavan rokotusjärjestelmän ansiosta. Näin näitä tapaamisia koskevia rajoituksia nyt kaavaillaan helpotettavan tai osittain poistettavan kokonaan.

Minua ei ainoastaan huoleta sukujuhlien peruminen, vaan myös sukututkimuksen edistyminen yleensä, jäsenmäärän säilyminen tai jopa kasvattaminen ja aktiivisten jäsenten keski-iän vanheneminen nyt tavallaan toimettomuuden aikana odottaessamme vain koronarajoitusten poistumista.

Sukujuhlien yhteyteen yritämme aina kaavailla mukaan jotain nuoremmillekin kiinnostavaa ohjelmaa, jotta saisimme mukaan heitäkin yhä enemmän. Tähän voisi auttaa, jos perheissä keskusteltaisiin avoimesti asiasta, mikä saisi nuoriakin mukaan ja mitä he odottaisivat sukujuhtien yhteydessä tapahtuvan. Näistä voisi laittaa vaikka sähköpostia sukuseuraan sähköpostilaatikkoon osoitteella sukuseura.poyhonen@luukku.com . Sukuseuran hallitus sitten käsittelee ehdotuksia ja ottaa mahdollisuuksien mukaan huomioon näitäkin toiveita.

Sukuseuran sukukirjeet ja muut tiedotukset tulevat yleensä sukuseuran jäsenille. Sukuseuran jäseneksi pääsevät kaikki Pöyhösten sukuun kuluvat jäsenmaksunsa maksaneet. Jäsenmaksun suuruus on tällä hetkellä 30 € / vuosi. Mielestäni seuraavassa sukukokouksessa tulee tarkastella uudelleen jäsenmaksun suuruutta.

Vaikka ette olisikaan kiinnostuneet itse varsinaisesti suorittamaan sukututkimusta, olisi kuitenkin hyvä koota vaikka vain oman perheen tiedot ja mahdollisesti omien vanhempien tiedot paperille. Hyvä olisi myös laittaa näihin omat yhteystiedot, se helpottaisi sukututkijoita kovasti ja näin ei sukuhaarojen listat katkeaisi kovin pahasti.

Hyvää syksyä 2021 toivottaen

Markku Helke

Sukuseuran varainhoitaja

– Seuraava sukukokous järjestetään koronanpandemian lieventymisen antaessa mahdollisuuden tähän. Sukukous on tarkoitus järjestää Mikkelissä kesällä, mutta uutta ajankohtaa ei ole vielä voitu päättää.

Tervetuloa mukaan sukuseuran toimintaan ja
tutustumaan omiin sukulaisiin!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Sukuseura Pöyhönen Ry.

 1. leena herranen sanoo:

  Olen omaasukua Pöyhönen ja ylpeä siitä

 2. Annika Itkonen sanoo:

  Hei,
  Minun piti kysyä onko Mullin suku teille tuttu?Isoisäni isä oli nimeltään Gabriel Mulli ja hän vaihtoi suku nimensä Aalloksi muutettuaan Juvalta Hämeenlinnaan ja sieltä myöhemmin Lohjalle, jossa me hänen elossa olevat sukulaisemme edelleen asumme.Olisi vaan mielenkiintoista tietää onko tuota Mullin sukua edelleen olemassa siellä Juvalla. Yst. terv. Annika Itkonen os. Aalto

 3. Päivi Pynnönen sanoo:

  Yhden Pöyhösen lapsenlapsena kiinnostaa toimiiko tämä seura? Missä seuraava sukukokous? Tiedot täällä eivät ole enää kovin tuoreita ja olen kysynyt tätä jo ennenkin.

  • markkuhelke sanoo:

   Hei Päivi Pynnönen! Nyt koronan takia sukuseura ei ole voinut järjestää sukukokouksia. Sukuseuran hallitus on nyt kuitenkin päättänyt järjestää ensi heinäkuun 2022 alussa sukukokouksen Pyhtään Munapirtissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s